dimecres, 18 de juny del 2014

Fotos de la Festa/Sopar de Germanor i agraiments

Estimats pares i mares.

Aquí teniu les fotos del Gemanor. La festa en general va anar molt bé. Agraïm l’assistencia de tots el pares i mares de l’escola. Una especial felicitació als pares i mares que van col.laborar amb l’organització de la festa desde el seu inici fins al fi.

També volem donar l'enhorabona als guanyadors dels premis del Bingo.

Es molt important per nosaltres, demanar diculpes per les incidencies amb la música. Dir que el donatiu del euro era per la música, pero previament s’havia contactat amb una persona que ho feia de forma gratuïta i finalment va fallar. Com que no estavem a temps de llogar un altre equip, uns pares  de sisè ens van deixar part del que es va utilitzar per poguer possar algo de música i els estem molt agraïdes.

 D’aquesta manera nosaltres ja haviem invertit el donatiu al postre i les gominoles dels petits. Finalment vam tenir que buscar una alternativa a aquest incident i la cosa, com tots sabeu, no va anar molt bé. Sobretot heu de saber que ens sap molt greu la situació que  va provocar aquest incident. Vam intentar de totes les maneres  fer que la festa continues amb ball pero no va poguer ser.

Si algú pensa que el donatiu no s’ha invertit adecuadament, pot passar per l’Ampa i li retornarem.
Atentament:

L'Ampa la Vinyala













Afegeix la llegenda
























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4