dimarts, 12 de setembre del 2017

Benvinguda al curs escolar 2017-18

Benvolgudes families

Des de l’associació de Mares i Pares de l’Escola La Vinyala volem donar la benvinguda a aquest nou curs escolar a les families que s'incorporen a l'escola. També volem saludar a les famílies que ja formeu part activa de la vida del centre. Encetem un nou curs reprenent l’il·lusió que ens dur a seguir amb el nostre projecte inicial com a AMPA, la millora educativa de la nostra comunitat. Aprofitem l’ocasió per desitjar-vos que aquest curs sigui enriquidor per a tothom i us saludem ben cordialment.

La Junta de l’Ampa la constitueixen pares i mares d’alumnes que intentem aportar el seu gra de sorra al projecte de l’escola. Però no cal ser de la Junta per participar i col·laborar activament. Tots som part de l’Ampa i tots podem aportar, per petita que sigui aquesta aportació.

Aixi doncs, no volem deixar passar aquesta oportunitat per animar-vos a participar i col.laborar amb l’AMPA a les diferents comissions de treball que s'organitzaran durant l'any, fer ús del web i de la Junta per a tot el que necessiteu o proposeu(així com també fent-nos arribar qualsevol queixa que tingueu al respecte). Si ho desitgeu podeu enviar-nos els vostres comentaris o iniciatives per correu electrònic a:

ampaescolavinyala@gmail.com

O a la pàgina de Facebook de l'Ampa, en aquesta direcció:

http://cort.as/yRGH

També podeu dirigir-vos personalment a la oficina de l'Ampa en horari d'atenció, de 16:00 a 17:00 hores.

Us animem a totes i a tots a no perdre l’oportunitat de col·laborar en aquest projecte que forma part de l’educació dels nostres fills i de les nostres filles.

Quota de l'Ampa: 

Aquest any la quota de 20,00 euros es abonarà en efectiu a l'inic del nou curs a l'oficina de l'Ampa(el motiu es l'excès de comissions que ens cobra el banc per la gestió).

Recordem que totes les families que hagin pagat la quota de l'Ampa, estaran beneficiades amb descomptes en la compra de roba escolar, activitats extraescolars, festes fora de l'horari escolar(llevat el sopar de germanor), etcétera. Les families que decideixen no pagar, hauran d'assumir un increment en qualsevol servei de l'Ampa. En el cas concret de les activitats extraescolars, aquest augment serà de 3 euros per activitat.

Per a més informació us agrairíem que passeu per l'Ampa.

Atentament

Ampa La Vinyala




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Menjador Escola. Menú Gener 2019.

https://bit.ly/35uLYw4